Contact

Uitgelicht

Boekje met museumtips 
Dit kleurrijke digitale flipbook
Op Excursie! biedt inspiratie voor leuke en leerzame uitstapjes met de kinderen. Het is een bundeling van afleveringen uit de rubriek Excursietip die ik jarenlang heb geschreven voor magazine Naar School! Gratis te bekijken.


Magazine Naar School!

Een eigentijds vakblad voor het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs, verschijnt 5 keer per jaar. Ik ben er trots op dat ik al jaren hoofdredacteur van dit blad mag zijn.

 

VO Gids 2019

In oktober 2018 is hij weer op vrijwel alle basisscholen uitgedeeld: dé keuzegids voor het voortgezet onderwijs, voor kinderen in groep 8 en hun ouders. De oplage is verder gestegen tot 194.000 exemplaren. Als hoofdredacteur zorg ik dat de 80 redactionele pagina's jaarlijks geactualiseerd worden.

Boek over het Krimpenerwaard College

Een geweldige opdracht: schrijven over de school waar ik ooit zelf op zat. Het eerste exemplaar was voor de burgemeester, maar bij de jeugd viel het boek ook in de smaak (zie foto). Oktober 2015.

Boek met 11 interviews

Deze uitgave in de serie Spreekuur Thuis, waarvoor ik 11 interviews heb geschreven, bevat ruim 100 pagina's, verscheen eind 2014.


Leven met vitiligo

Contact


Beker Tekst & Redactie is gevestigd in de zilverstad Schoonhoven.


Telefoon: 0182-601113

Mobiel: 06-543 31 939


E-mail: lucy@bekertekstenredactie.nl